Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapide

Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți zahăr granulat, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Striped Bass en Papillote, Wild dungi Bass en Papillote, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați 2 rafturi în cuptor la o distanță corectă una de cealaltă. Peștele învelit în folie va avea nevoie de spațiu pentru a sufla și a se extinde pe măsură ce gătește. Mai bine să rearanjați rafturile cuptorului în timp ce cuptorul nu este încă fierbinte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți cartoful până se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Răspândiți aproximativ o foaie de folie de 2 picioare pe o suprafață plană, cu 1/2 din ea agățată de tejghea din fața dvs.
Puneți peștele, cu pielea în jos, orizontal, pe folia de lângă capătul blatului, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de folie pe ambele părți. Condimentați partea de carne a peștelui cu sare și piper, după gust, și presărați cu niște mărar, pătrunjel și câteva felii de lămâie.
Stropiți aproximativ 2 linguri ulei deasupra peștelui. Îndoiți folia înapoi peste pește și pliați în părțile laterale ale foliei de două ori. Lăsând puțin aer în pachet , rotiți partea superioară a foliei în jos de două ori adunând partea superioară pentru a face o fereastră, lăsând aproximativ 6 până la 8 inci între pește și partea de sus. Ar trebui să arate ca un pachet mic, cu toate laturile sigilate. Ar trebui să rămână suficient spațiu în jurul peștilor pentru a permite aburului să se acumuleze pe măsură ce gătește, creând un plic umflat în jurul peștilor. Repetați cu restul de 3 bucăți de pește.
Puneți căței de usturoi în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când usturoiul este tocat fin.
Adăugați gălbenușurile de ou și pulsul pentru a amesteca. Când cartoful este complet gătit și încă cald, puneți-l pe o suprafață plană și împărțiți-l pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, totalizând aproximativ 3 până la 4 linguri, și adăugați-o la procesor. Puls pentru a combina. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, prin deschiderea din partea de sus, într-un flux constant.
Adăugați zahărul și sucul de lămâie și pulsul pentru a încorpora. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Folosind 2 foi de copt, puneți 2 plicuri de folie pe fiecare foaie și adăugați puțină apă pe fundul tăvii. Această apă va crea abur suplimentar în cuptor pe măsură ce peștele gătește.
Puneți foile de copt pe 2 rafturi ale cuptorului și coaceți, netulburate, până când plicurile încep să se umfle, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și transferați imediat pe 4 farfurii. Pentru a servi, rupeți folia și stropiți cu aioli.