Pâinea de carne Netradițională dulce și sărată a lui Andy

Pâinea de carne Netradițională dulce și sărată a lui Andy
Pâinea de carne Netradițională dulce și savuroasă a lui Andy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 681 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ketchup, conserve de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Dulce Și Sărată Fără Gluten, Tortul alimentar Andy ' s Angel – un tribut adus lui Andy Griffith, și Andy Ricker lui Naam Jim Kai (dulce chile scufundare sos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic și bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie grea la foc mediu și adăugați ulei odată fierbinte. Ceapa Saut, piper, telina, morcov, și Serrano până la moale (5+ minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoi, cimbru, praf de chili Ancho, un vârf mare de sare și câteva ture de piper. Saut încă 2-3 minute până când este parfumat (aveți grijă să nu ardeți usturoiul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte cool.In un castron mare, combinați jumătate din sos, carne de vită, carne de porc, ouă, pesmet, tequila și legume sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
TequilaTequila
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă cu mâinile până se omogenizează.
7
Adăugați mai multe pesmet după cum este necesar dacă amestecul este prea lichid. Aveți grijă să nu îngenuncheați prea mult, deoarece carnea va deveni dură dacă este suprasolicitată. Formați amestecul într-o pâine pe tigaia grea (dacă este rezistentă la cuptor) sau într-o tigaie Pyrex. Înveliți bine pâinea cu sosul rămas și acoperiți cu un aranjament de frunze proaspete de salvie (nu aveți nevoie de o tonă, suficient pentru ca fiecare felie să aibă una sau două frunze).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți neacoperit timp de 10 minute la 218°, apoi reduceți focul la350 și coaceți încă o oră sau până când temperatura internă este de aproximativ160 acoperiți și odihniți-vă 10-15 minute, feliați, presărați ușor cu brânză Pecorino rasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista