Pâine Cu Parmezan
Pâinea cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Pâine Cu Parmezan, Parmezan Herb Usturoi Pâine, și Parmezan-Pâine Cu Biscuiți Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apă într-un castron mare.
Lăsați să stea câteva minute, apoi amestecați și dizolvați drojdia.
Adăugați zahăr, sare, margarină, 1/2 cană parmezan, oregano și 3 căni de făină. Bateți la viteză mică timp de 2 minute. Bateți în restul făinii; acoperiți vasul cu o foaie de hârtie de ceară și un prosop de bucătărie.
Lăsați să se ridice într-un loc cald 45 de minute sau până când se dublează volumul.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă rotundă, de 2 litri. Pune deoparte.
Se amestecă aluatul timp de 1/2 minut. Transformați aluatul în caserolă.
Se presară cu restul de 1 lingură de parmezan.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute.