Pâine Cu Ceapă Sărată
Pâinea de ceapă sărată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 27 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, brânza Cheddar ascuțită, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Cu Ceapă Sărată, Mușcături De Budincă De Pâine Sărată Cu Marinată De Ceapă Dulce, și Plăcintă Cu Ceapă Sărată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 8 inch sau o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Combinați făina, praful de copt și sarea, tăiați în 2 linguri de unt până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă 1/2 cană de brânză rasă. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Prăjiți ceapa în 1 lingură de unt sau margarină până când este limpede și aurie. Pune deoparte.
Într-un castron mic bateți oul și amestecați laptele și ceapa gătită.
Se toarnă amestecul de ouă în puțul din amestecul de făină. Se amestecă până se umezește. Veți avea un aluat moale. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Presărați deasupra 1/2 cană de brânză rasă rămasă.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 25 de minute.
Se servește fierbinte. Face aproximativ 6 porții.