Pâine cu brânză din ierburi
Pâinea cu brânză cu ierburi ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 162 de calorii . Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, cimbru, căței de usturoi și ceapă verde. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este solid. Mini pâine de maimuță cu ierburi cu usturoi , sandviș cu cuke și ridiche cu brânză de capră cu lămâie și ierburi și pește-spadă cu sos de ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, căliți ceapa și usturoiul în margarină timp de 1-2 minute. Se amestecă condimentele.
Ungeți părțile tăiate ale pâinii franțuzești; se presară cu brânză.
Înfășurați fiecare bucată de pâine lejer într-o bucată mare de folie rezistentă; sigilați marginile foliei.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește și brânza este topită.
Tăiați fiecare bucată în șase felii.