Pâine Cu Brânză De Spanac
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 63 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, spanac, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine franceză umplută cu spanac și brânză, 3 Pizza Cu Pâine Plată Cu Spanac Cu Brânză, și Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9x5 inci cu scurtare.
Într-un castron mare, amestecați bine toate ingredientele, cu excepția spanacului; bate cu lingura 1 minut. Se amestecă spanacul.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.