Pâine cu șuncă și ananas
Pâinea cu șuncă și ananas este un fel principal pentru 2 persoane. O porție conține 523 de calorii , 30 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 1,14 dolari per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână șuncă tocată, pesmet, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 51% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjitură cu ananas, morcovi și stafide condimentate , Cotlete de porc la grătar cu ananas și Salată de afine și ananas .
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, păstrând o lingură de suc.
Puneți o felie de ananas în două ramekinuri sau forme de cremă de 280 g, unse cu spray de gătit; dați deoparte. (Refrigerati ananasul și sucul rămas pentru o altă utilizare.)
Într-un bol mic, combinați oul, laptele, sosul Worcestershire, pesmetul, 1/4 linguriță de muștar, sarea și piperul. Fărâmițați șunca și carnea de porc peste amestec și amestecați bine. Apăsați ușor amestecul de carne în fiecare ramekin.
Combinați zahărul brun, muștarul rămas și sucul pus deoparte; turnați peste fiecare pâine.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35-40 de minute sau până se rumenește ușor și un termometru pentru carne arată 71°C. Răsturnați pe farfurii de servire.