Ouă Din Districtul Grădinii

Ouă Din Districtul Grădinii
Garden District ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, spanac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Amestecate De Grădină, Ouă Amestecate În Grădina De Iarnă, și Ouă Coapte Cu Curry De Grădină De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapă, ardei și usturoi; saut 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ciuperci și gătiți 30 de minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă cubulețe de pâine, ouă ușor bătute și pesmet. Se amestecă treptat bulionul de pui până când amestecul seamănă cu umplutura. Se amestecă ierburile, ceapa verde, sarea și piperul. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Formați amestecul în 16 torturi, folosind aproximativ 3/4 cană de amestec pentru fiecare tort. Gatiti, in loturi, pe o plita antiaderenta sau o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați prăjiturile pe o grătar într-o tigaie jellyroll și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Gatiti spanacul si 1 lingura de apa intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 minute sau pana se ofilesc, amestecand o data; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați 1/4 cană de spanac pe fiecare dintre cele 8 farfurii de servire; deasupra cu două prăjituri cu ciuperci. Se acoperă cu 2 ouă pocate și Tasso Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Serviți cu sparanghel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista