O Nouă Caserolă De Fasole Verde
O nouă caserolă de fasole verde necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 108 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți brânză parmezană, roșii de struguri, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Fasole Verde, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gatiti fasolea verde la fiert pana cand se inmoaie inca ferm pana la muscatura, 5 pana la 10 minute; scurgeți și transferați într-un vas de 9x13 inci.
Gatiti si amestecati ceapa, otetul, usturoiul, zaharul, busuiocul si oregano intr-o tigaie la foc mediu pana cand ceapa se inmoaie si translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Întindeți amestecul de ceapă peste fasolea verde și acoperiți cu parmezan. Aranjați roșiile, tăiați părțile în jos, deasupra stratului de brânză parmezană.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 35 de minute.