O Nouă Caserolă De Fasole Verde

O Nouă Caserolă De Fasole Verde
O nouă caserolă de fasole verde necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 108 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți brânză parmezană, roșii de struguri, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Fasole Verde, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gatiti fasolea verde la fiert pana cand se inmoaie inca ferm pana la muscatura, 5 pana la 10 minute; scurgeți și transferați într-un vas de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Gatiti si amestecati ceapa, otetul, usturoiul, zaharul, busuiocul si oregano intr-o tigaie la foc mediu pana cand ceapa se inmoaie si translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți amestecul de ceapă peste fasolea verde și acoperiți cu parmezan. Aranjați roșiile, tăiați părțile în jos, deasupra stratului de brânză parmezană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Fasole VerdeFasole Verde
TomateTomate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CeapăCeapă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista