Orez sălbatic cu aragaz lent și supă de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 140 de calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.09 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mazăre, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, Ciuperci Cu Aragaz Lent Și Pilaf De Orez Sălbatic, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragaz lent de 3 până la 4 litri, strat ciuperci, orez, țelină, morcovi, amestec de supă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă apă și bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
4
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, amestecați ușor mazărea dezghețată în supă. Acoperiți; gătiți încă 10 minute sau până când mazărea este bine încălzită.