Napolitane Moraviene
Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 36 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, muștar, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Moravian Spice Cookie Napolitane (Statele Unite), Fursecuri Cu Condimente Moraviene, și Tort De Zahăr Moravian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 8 ingrediente (prin ienibahar), amestecând cu un tel.
Puneți melasa, untul și zahărul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare timp de 2 minute.
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se omogenizează (aluatul va fi sfărâmicios). Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Așezați fiecare porție pe o foaie de hârtie de ceară; acoperiți cu folie de plastic.
Rulați fiecare porție la o grosime de 1/8 inch. Congelați 10 minute; îndepărtați folia de plastic.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch.
Așezați fursecurile pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 6 minute sau până când marginile fursecurilor se rumenesc. Se răcește 5 minute pe foi de copt.
Scoateți din foile de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas.