Muschiu de porc frecat cu ierburi Bistro

Muschiu de porc frecat cu ierburi Bistro
Muschiul de porc frecat cu ierburi Bistro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 2 USD per porție. O porție conține 356 de calorii, 26 g de proteine și 26 g de grăsimi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită muschi de porc, sare kosher, arpagic și rozmarin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: mușchiu de porc frecat cu ierburi, risotto de homar cu muschi de vită frecat cu ierburi și muschi de porc frecat cu condimente.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați tarhonul, cimbrul, rozmarinul, usturoiul, boia de ardei, sare, piper și 4 linguri de ulei. Aplatizați feliile de porc la 1/4 inch. grosime. Frecați feliile cu amestec de ierburi; se acopera si se da la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Cârnați De Porc Italian MăcinatCârnați De Porc Italian Măcinat
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
2
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în uleiul rămas în loturi, la foc mediu-mare, 1-2 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Cârnați De Porc Italian MăcinatCârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel Friptă RămasăPulpă De Miel Friptă Rămasă
3
Scoateți și păstrați la cald.
4
Se amestecă făina în tavă până se omogenizează; se adauga treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Carnea Din Curcanul Tau FriptCarnea Din Curcanul Tau Fript
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel Friptă RămasăPulpă De Miel Friptă Rămasă
5
Se serveste cu carne de porc si se presara cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Muschișă de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista