Muschi De Porc Portocaliu-Chipotle La Gratar
Grilled Orange-Chipotle cotlet de porc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ardei iute chipotle în sos adobo plus 1 lingură, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Fajitas De Porc Cu Chipotle Portocaliu La Grătar, și Carne De Porc Cu Chipotle Portocaliu La Grătar Și Orez Brun.
Instrucțiuni
Așezați 1/4 cană suc de portocale, ulei de măsline, zahăr brun închis, chipotles în adobo, sos adobo, usturoi și sare în borcanul unui blender. Puree până când chipotles și usturoiul sunt complet tocate.
Așezați coapsa de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinada orange-chipotle, se sigilează și se aruncă pentru a acoperi bine coapsa cu marinată.
Se pune la frigider și se marinează timp de 6 ore până peste noapte, întorcându-se ocazional.
Se toarnă marinada din pungă în cratiță mică. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de portocale. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se reduce la foc la mediu și se gătește până când sosul a redus volumul la jumătate, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Se prăjește carnea de porc peste partea fierbinte a grătarului până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc în partea rece a grătarului și periați cu sos de portocale-chipotle. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când un termometru de citire instantanee citește 140 F când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei de porc, cu 15 până la 30 de minute mai mult.
Scoateți din grătar, lăsați să stea 15 minute; feliați și serviți cu sos rezervat de portocale-chipotle.