Mușcături De Somon Cu Crustă De Nucă Cu Sos De Scufundare Cu Ghimbir De Caise
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Mușcăturile de somon cu crustă de nucă cu sos de scufundare cu ghimbir de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, sos de scufundare cu ghimbir de caise, nuci din california și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Mușcături de pui cu crustă Panko cu sos de caise-muștar, Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise, și Somonul A Câștigat Tone Cu Sos De Ghimbir Și Oțet Roșu pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.