Mousse De Ciocolată Imperiale

Mousse de ciocolată Imperiale ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 658 calorii, 5g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un desert destul de scump pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână frișcă, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ciocolata dulce-amăruie și untul într-un castron mare de metal așezat peste cratița cu apă clocotită până se omogenizează.
Scoateți din apă. Se amestecă 6 linguri de lichior. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Bateți 1 cană smântână cu 2 linguri de zahăr într-un castron mediu până la vârfuri moi. Îndoiți în amestec de ciocolată. Aruncați 2 căni de fructe de pădure cu restul de 3 linguri de lichior într-un castron mic. Împărțiți amestecul de fructe de pădure între 6 pahare de vin. Spoon mousse peste. Aranjați restul de 1 cană de fructe de pădure în jurul marginii mousse-ului în pahare. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Se amestecă ciocolata albă și 2 linguri de cremă într-un castron metalic mediu, așezat peste cratița cu apă care abia fierbe până se topește și se omogenizează.
Scoateți vasul de peste apă. Răciți ciocolata la temperatura camerei.
Bateți restul de 6 linguri de smântână într-un alt castron mediu până la vârfuri moi. Îndoiți crema în amestec de ciocolată albă. Puneți la frigider amestecul până când este ferm, aproximativ 1 oră. Pipă sau dollop crema de ciocolată albă deasupra centrului fiecărei mousse. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)