Rețeta mixtă de grătar Fajitas ar putea satisface pofta dvs. mexicană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 743 calorii. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați și piper, brânză cheddar, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pappasitos Grill Mixt Fajitas, Fajitas cu ochi de coaste pe grătar, și Grătar Mixt Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati ardeii si ceapa in ulei pana cand se inmoaie; păstrați cald. Într-un castron mic, combinați smântâna, chimenul și usturoiul; acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați sarea, piperul și pudra de chili; presărați peste pui, cârnați și fripturi. Pui la gratar si carnati, acoperiti, la foc mediu timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau pana cand un termometru de carne introdus in pui citeste 170% si carnatul nu mai este roz. Feliați și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A Permite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%). Feliați și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Împărțiți carnea și legumele între tortilla; presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Se rulează; se servește cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe