Mini tigaie de pâine de porumb
Mini paine de porumb din tigaie ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 48 de cenți per porție. O porție conține 398 de calorii, 9 g de proteine și 16 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, oțet de cidru, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 32%. Pâine de porumb la tigaie cu porumb și slănină proaspăt tăiate, pâine de porumb la tigaie și pâine de porumb Super Skillet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune untul într-un 6-inch. tigaie rezistentă la cuptor sau tavă de copt. Se topește într-un cuptor la 425°; înclinați pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Într-un castron, combinați amestecul de pâine de porumb și făina de porumb. Într-un alt castron, bate oul, laptele și oțetul.
Adăugați la amestecul de făină de porumb; se amestecă până se umezește.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coacem, neacoperit, timp de 12-15 minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâine de porumb. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.