Trufe De Cabernet Cu Ciocolată Neagră
Reteta trufe Cabernet ciocolata neagra ar putea satisface pofta creol în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 60 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de extract de vanillan, frișcă grea, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Trufe De Ciocolată Cabernet, Cookie-Uri Cabernet Cu Ciocolată Neagră, și Trufe De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, extractul de vanilie și sarea împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere. Se amestecă vinul în amestecul de cremă și se îndepărtează de la căldură.
Se amestecă ciocolata semidulce în amestecul de cremă până se topește complet. Se amestecă untul în amestec până se încorporează.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un recipient, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 2 ore.
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Scoateți amestecul de ciocolată folosind o linguriță sau un baller de pepene galben și formați-l în bile de 1 inch.
Așezați bilele pe foile de copt pregătite și dați-le la frigider timp de 10 minute.
Scoateți din frigider și rotiți bilele în pudră de cacao pentru a acoperi.