Trufe De Cabernet Cu Ciocolată Neagră

Trufe De Cabernet Cu Ciocolată Neagră
Reteta trufe Cabernet ciocolata neagra ar putea satisface pofta creol în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 60 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de extract de vanillan, frișcă grea, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Trufe De Ciocolată Cabernet, Cookie-Uri Cabernet Cu Ciocolată Neagră, și Trufe De Ciocolată Neagră.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna, extractul de vanilie și sarea împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere. Se amestecă vinul în amestecul de cremă și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă ciocolata semidulce în amestecul de cremă până se topește complet. Se amestecă untul în amestec până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un recipient, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Scoateți amestecul de ciocolată folosind o linguriță sau un baller de pepene galben și formați-l în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
6
Așezați bilele pe foile de copt pregătite și dați-le la frigider timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Scoateți din frigider și rotiți bilele în pudră de cacao pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista