Mini prăjituri de Crab cu Aioli cu ierburi este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 138 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi, Torturi de Crab cu un Orkulyoli, și Prăjituri de Crab cu sos aioli.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti aioli, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aioli
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați ardeiul gras și următoarele 7 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați panko și carne de crab; aruncați ușor. Împărțiți amestecul de crab în 12 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați patties; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele.
7
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 6 minute.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.