Miel grecesc peste vinete prăjite
Miel grecesc peste vinete prăjite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 317 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, roșii tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjit-Dip vinete cu iaurt grecesc, Miel Prăjit Grecesc, și Miel Prăjit Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați vinetele în felii groase de 1/2 inci.
Așezați 18 felii pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit.
Tăiați feliile de vinete rămase în cuburi de 1/2 inci.
Coaceți feliile de vinete la 350 timp de 33 de minute sau până se rumenesc ușor, întorcând o dată.
În timp ce vinetele se coace, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adaugă vinetele cubate și se sotează 7 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Scoateți vinetele din tigaie; deoparte.
Adăugați mielul, ceapa și usturoiul în tigaie; gătiți 8 minute sau până când mielul se rumeneste, amestecând pentru a sfărâma mielul.
Scurgeți amestecul; reveniți la tigaie.
Se amestecă scorțișoara și următoarele 3 ingrediente; gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și vinetele cubate; reduceți focul și fierbeți 3 minute. Se amestecă menta. Sos de lingură peste felii de vinete prăjite. Se acoperă uniform cu brânză.