Manicotti cu cârnați și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu cârnați și roșii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 830 calorii, 42G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței manicotti, roșii conservate, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Manicotti umpluți cu cârnați cu sos de roșii uscat la soare, Tigaie cu cârnați cu brânză și paste cu roșii, și Cheesy Manicotti.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Procesați sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe într-un blender 20 de secunde sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz. Se amestecă crema de brânză, brânza ricotta și 2 căni de brânză mozzarella. Lingură în coji de manicotti; aranjați cojile umplute într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de roșii peste coji; se presară cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Lăsați caserola să stea cu 10 minute înainte de servire.
Se presară deasupra cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.
Notă: caserola poate fi asamblată și înghețată până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte; coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza este topită și cu bule. Dacă preferați o caserolă mai mică, utilizați vase de copt de 2 (11 - x 7 inci). Procedați conform instrucțiunilor.
Carne de vită măcinată și roșii Manicotti: înlocuiți 1 kilogram de carne de vită măcinată slabă cu cârnați. Se amestecă 1/2 linguriță condiment Italian uscat, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper și 1 linguriță semințe de fenicul. Procedați conform instrucțiunilor.