Linte condimentată cu ciuperci și verdeață

Linte condimentată cu ciuperci și verdeață
Lintea condimentată cu ciuperci și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, linte verde, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ciuperci și linte condimentate cu India, Linte de rozmarin și verdeață pe pâine prăjită, și Linte rapidă și simplă cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline împreună cu usturoiul, chimenul, coriandrul, piperul și turmericul și gătiți, amestecând, până la parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Adăugați lintea și lichidul lor de gătit în ciuperci și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
LinteLinte
7
Adăugați până la 1/4 cană de apă dacă lintea este prea uscată. Se condimentează cu sare. Puneți lintea în boluri, garnisiți cu pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista