Lemongrass-Cilantro pui cu sos de miere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 419 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sos de pește asiatic, frunze de mentă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru, Lemongrass-Pompano marinat cu sos de scufundare, și Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați apa, zahărul și mierea și gătiți la foc moderat, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se adaugă ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Adăugați oțetul și sosul de pește și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sos De Pește
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Folosind partea cuțitului unui bucătar sau a unui sucitor, zdrobiți bucățile de lemongrass.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Transferați într-un vas mare, superficial.
7
Adăugați coriandru, șalotă și ulei vegetal și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară Groasă
8
Adăugați puiul și acoperiți bine cu marinada. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți puiul la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Răzuiește marinada de pe pieptul de pui. Condimentați puiul cu sare și piper și grătar, cu pielea în jos, la foc moderat până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Mutați puiul într-o parte mai rece a grătarului sau reduceți focul la moderat și grătiți timp de 2 minute mai mult. Întoarceți puiul și gătiți până la alb, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
10
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Feliați puiul transversal cu grosimea de 1/3 inch și transferați-l în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Presărați puiul cu frunzele de mentă și serviți cu pene de tei. Treceți sosul de scufundare la masă.