Lemongrass - pui de coriandru cu sos de miere

Lemongrass - pui de coriandru cu sos de miere
Lemongrass-Cilantro pui cu sos de miere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 419 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sos de pește asiatic, frunze de mentă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru, Lemongrass-Pompano marinat cu sos de scufundare, și Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați apa, zahărul și mierea și gătiți la foc moderat, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se adaugă ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Adăugați oțetul și sosul de pește și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sos De PeșteSos De Pește
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Folosind partea cuțitului unui bucătar sau a unui sucitor, zdrobiți bucățile de lemongrass.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Transferați într-un vas mare, superficial.
7
Adăugați coriandru, șalotă și ulei vegetal și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8
Adăugați puiul și acoperiți bine cu marinada. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți puiul la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Răzuiește marinada de pe pieptul de pui. Condimentați puiul cu sare și piper și grătar, cu pielea în jos, la foc moderat până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Mutați puiul într-o parte mai rece a grătarului sau reduceți focul la moderat și grătiți timp de 2 minute mai mult. Întoarceți puiul și gătiți până la alb, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Feliați puiul transversal cu grosimea de 1/3 inch și transferați-l în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Presărați puiul cu frunzele de mentă și serviți cu pene de tei. Treceți sosul de scufundare la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De VarPană De Var
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista