Ken ' s Potato Galette

Ken ' s Potato Galette
Nevoie de un garnitură vegetariană? Ken ' s Potato Galette ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 601 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ou, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Galette De Cartofi, Galette De Cartofi De Rozmarin, și Praz Și Galette De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Feliați cartofii cu grosimea de 1/8 inch, folosind o mandolină dacă aveți una sau atașamentul slicer al unui robot de bucătărie. Într-un castron, aruncați feliile cu sarea, apoi așezați-le într-o strecurătoare așezată peste un bol sau chiuveta pentru a se scurge aproximativ 30 de minute. (Este important să scăpați cartofii de orice exces de umiditate care va face patiseria umedă în timpul coacerii.) Într-un bol, amestecați feliile de cartof cu ceapa, cimbrul și untul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
MandolinăMandolină
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Așezați foaia de patiserie de 10 x 8 inci pe o suprafață de lucru.
5
Întindeți amestecul de cartofi uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch în jur. (S-ar putea să credeți că aveți prea mult cartof, dar îngrămădiți-l, deoarece amestecul pierde volum în timpul gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Ungeți marginea cu spălarea ouălor și acoperiți cu foaia de patiserie de 11 x 9 inci, întinzându-l peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Strângeți marginile cu o furculiță pentru a preveni separarea foilor de patiserie. Îndepărtați orice exces de patiserie și periați Generos blatul cu spălarea ouălor. Puneți o mică gaură de aerisire în centrul patiseriei pentru a asigura o creștere uniformă. Traversați partea superioară cu spatele cuțitului pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 60 de minute. Testați cartofii pentru coacere introducând un cuțit mic în galetă. Dacă sunt gata, la fel și patiseria. Dacă există vreun semn de rezistență, reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și coaceți, testând frecvent, încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Pentru a servi, transferați cu grijă Galeta într-un platou mare de servire. Feliați orizontal peste tot pentru a separa crustele de sus și de jos. Ridicați crusta superioară pentru a expune cartofii. Lingurați creme fraeche uniform peste ele, repoziționați crusta superioară și serviți imediat. Feliați Galeta la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista