Jeleu de struguri și rozmarin

Jeleu de struguri și rozmarin
Jeleul de struguri și rozmarin necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1609 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $14.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 34 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vin, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un condiment scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Jeleu de struguri MCP, Jeleu De Struguri Cardamom, și Chiftele De Cocktail Cu Jeleu De Struguri.

Instrucțiuni

1
Răsturnați strugurii într-o tigaie cu vinul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
StruguriStruguri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați apă pentru a acoperi strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați coaja de lămâie și aduceți încet la fierbere, amestecând. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute, apoi zdrobiți strugurii folosind un tocător de cartofi. Gatiti inca 10 minute, zdrobind de cateva ori pentru a zdrobi strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
StruguriStruguri
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Răsturnați amestecul de struguri într-o pungă de jeleu sau o strecurătoare căptușită cu muselină și lăsați să picure cel puțin câteva ore sau peste noapte, dacă există timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Puneți 3 farfurioare în congelator. Măsurați sucul (veți avea nevoie de 600 ml) și returnați-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați zahărul și sucul de lămâie și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață folosind o lingură cu fante. Când zahărul s-a dizolvat, creșteți căldura și fierbeți tare până când se atinge punctul de setare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute. Pentru a testa setul, scoateți jeleul de pe foc și lingurați puțin pe unul dintre farfuriile reci. Împingeți cu degetul; dacă se încrețește, este gata. Dacă nu, fierbeți încă un minut și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Puneți jeleul în borcane mici sterilizate (vezi vârful de mai jos), sigilați și etichetați. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista