Italiană sub Stoup și flocoane de pâine prăjită cu usturoi

Italiană sub Stoup și flocoane de pâine prăjită cu usturoi
Sub Stoup Italian și flocoane de pâine prăjită cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție conține 1211 calorii, 64G de proteine, și 55g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pastele gemelli, roșiile conservate, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 89%. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Usturoi Italian, Pui italian Stoup cu Porcini, Portobello și ardei, și brânză usturoi pâine prăjită , cum se face brânză usturoi pâine prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați o oală de supă sau o tigaie adâncă pe partea de sus a aragazului și preîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ulei de măsline, 2 rotații de tigaie și cârnați. Se rumenesc și se sfărâmă cârnații, se scurge excesul de grăsime dacă este necesar, apoi se adaugă șunca și pepperoni. Gatiti carnea impreuna 2 minute, apoi adaugati ardeii si ceapa si gatiti 2 sau 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă roșiile tăiate cubulețe și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați stocul de pui și aduceți stoup la fierbere. Se amestecă pastele și se fierbe timp de 8 minute. Faceți crutoane în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
CrutoaneCrutoane
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Într-o tigaie mare încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline, 4 rotații ale tigaiei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați pâine în uleiul de usturoi, aruncați și prăjiți cuburile 5 sau 6 minute. Condimentează cuburile prăjite cu fulgi de ardei roșu, oregano și multă brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Amestecați rucola în supă chiar înainte de a o servi. Puneți în sus stoupul și plutiți mai multe cuburi de pâine prăjită de usturoi în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista