Semolinan Inele de ceapa este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 247 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână ouă, bicarbonat de sodiu, sifon club și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fripturi plate la grătar, Inele de ceapă Semolinan și trufe cremoase, Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, și Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți 2 rafturi de sârmă peste 2 foi de copt; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Așezați 5 căni de ulei într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fundul greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se încălzește la foc mediu-mare până când uleiul ajunge la 350 km f pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Când uleiul este gata, Așezați făina de semolă, amidonul de porumb, făina universală, sarea măsurată, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Făină De Grâu
Amidon De Porumb
Bomboane
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bateti
Bol
4
Adăugați restul de 6 linguri de ulei, ouă și sifon și bateți până se încorporează (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Așezați 10 inele de ceapă în aluat și amestecați ușor pentru a acoperi folosind o spatulă de cauciuc, având grijă să nu le rupeți. Folosind mâinile, scoateți inelele 1 la un moment dat din aluat și așezați-le cu grijă în ulei. Se prăjește, răsturnând o dată cu clești, până când ambele părți sunt maronii aurii, aproximativ 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Clește
6
Se transferă pe 1 din foile de copt pregătite și se condimentează cu sare.Repetați cu inelele de ceapă rămase. Când prima foaie de copt este plină, introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi până când toate inelele de ceapă sunt prăjite.