Inele De Ceapă De Semolă

Inele De Ceapă De Semolă
Semolinan Inele de ceapa este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 247 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână ouă, bicarbonat de sodiu, sifon club și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fripturi plate la grătar, Inele de ceapă Semolinan și trufe cremoase, Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, și Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți 2 rafturi de sârmă peste 2 foi de copt; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați 5 căni de ulei într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fundul greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se încălzește la foc mediu-mare până când uleiul ajunge la 350 km f pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Când uleiul este gata, Așezați făina de semolă, amidonul de porumb, făina universală, sarea măsurată, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De GrâuFăină De Grâu
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați restul de 6 linguri de ulei, ouă și sifon și bateți până se încorporează (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați 10 inele de ceapă în aluat și amestecați ușor pentru a acoperi folosind o spatulă de cauciuc, având grijă să nu le rupeți. Folosind mâinile, scoateți inelele 1 la un moment dat din aluat și așezați-le cu grijă în ulei. Se prăjește, răsturnând o dată cu clești, până când ambele părți sunt maronii aurii, aproximativ 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește
6
Se transferă pe 1 din foile de copt pregătite și se condimentează cu sare.Repetați cu inelele de ceapă rămase. Când prima foaie de copt este plină, introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi până când toate inelele de ceapă sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista