Heartland Chowder

Heartland Chowder
Heartland Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 564 calorii, 44G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți lapte, fasole, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Legume Prăjite Din Inimă, Salată Tocată Heartland, și Sunca Heartland & Panini Elvețieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în 3-qt. cratiță pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați făină; se amestecă cu sârmă până se amestecă bine. Adăugați treptat laptele, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă în apă. Gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Adăugați brânză; gatiti pana se topeste complet branza, amestecand continuu. Se amestecă ingredientele rămase; acoperi. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Se fierbe la foc mic 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista