Grouper Înnegrit
Blackened Grouper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 219 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, oregano pudră, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grouper Înnegrit, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și condimentele și amestecați bine.
Ungeți fileurile cu unt, apoi frecați amestecul de condimente peste toate fileurile.
Încălziți uleiul în tigaie de fier la foc mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați fileuri și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele este opac și începe să se descuameze atunci când este testat.
Serviți imediat.Note: începeți cu o tigaie foarte fierbinte. Peștele va sfârâi imediat și va avea ca rezultat o acoperire foarte clară și întunecată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.