Gratin de șuncă și legume
Gratinul de șuncă și legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi Yukon gold, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Legume, Vara-Gratin de legume, și Rădăcină De Legume Gratinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, cartofii și mazărea congelată și morcovii și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați șunca, făina și cimbrul și gătiți, amestecând, până se combină. Se amestecă bulionul de pui și se aduce la fierbere, apoi se amestecă laptele și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Între timp, topiți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați panko, pătrunjelul și 1/8 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când panko-ul este ușor prăjit, aproximativ 4 minute. Împrăștiați peste amestecul de șuncă și legume; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.