Coarne De Migdale Înmuiate În Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați coarnele de migdale înmuiate în ciocolată. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă $1.77 pe portie. O porție conține 300 de calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. 553 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, albuș de ou, marțipan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coarne De Migdale Glazurate Cu Ciocolată, Coarne De Migdale Glazurate Cu Ciocolată, și Coarne De Migdale.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Linie foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu atașament cu palete, amestecați marțipan, migdale și zahăr la viteză mică până când se combină (amestecul poate părea uscat).
Se amestecă în albuș de ou și extract de migdale până se combină.
Așezați migdalele feliate într-un vas superficial și zdrobiți ușor cu mâinile. Împărțiți aluatul în 12 porții egale (aproximativ 1 lingură rotunjită fiecare). Lucrând pe rând, rulați fiecare bilă în migdale în timp ce o modelați în 4 frânghii de 1/2 inch cu capete contondente. Formați frânghia în formă de U și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Continuați cu bilele rămase de aluat, distanțându-vă uniform unul de celălalt.
Coaceți cookie-urile până când încep să devină aurii, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească pe tigaie 10 minute, apoi transferați în raftul de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
În cuptorul cu microunde sau într-un castron mediu peste tigaia cu apă abia fierbinte, topiți jumătate de ciocolată, amestecând ușor, apoi adăugați ciocolata rămasă și amestecați pentru a se topi. Scufundați capetele coarnelor de migdale în ciocolată și puneți-le înapoi pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament. Răciți prăjiturile la frigider până când sunt setate.
Serviți cookie-urile la temperatura camerei.