Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi coapte cu ton, măsline și capere. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 659 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ton, capere, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ton ars cu măsline, capere, ardei și roșii, Fettuccine de ton Italian de 20 de Minute cu roșii, capere și măsline, și Tilapia la cuptor cu roșii, măsline și capere.
Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.