Friptură T-Bone cu sos de Bacon-ciuperci
Această rețetă face 2 porții cu 346 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oscar mayer bacon, a.1. sos original, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură T-Bone Cu Sos De Bacon-Ciuperci, Sos de reducere a ciupercilor Pinot Noir cu friptură T-Bone la grătar # SundaySupper, și Caesar T-Bone Steak cu sos de tigaie Stout.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Fripturi la grătar 7 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din skilllet; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 5 min., amestecând ocazional. Se amestecă slănină, sos de friptură, sherry și zahăr. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând ocazional.
Serviți fripturi acoperite cu sos de ciuperci.