Friptură și legume Kabobs

Friptură și legume Kabobs
Friptură și legume Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 327 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Legume Kabobs, Friptură la grătar și Kabobs de legume, și Kebaburi De Friptură De Vară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; deoparte. Pe frigarui de lemn din metal sau îmbibat, alternați carnea și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați într-un vas mare de sticlă.
3
Se toarnă marinata peste kabobs; acoperiți și refrigerați timp de 6 ore sau peste noapte, întorcându-se de mai multe ori. Aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Grătați la foc mediu-fierbinte până când carnea atinge coacerea dorită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul Bonterran Elysian cultivat organic, cu un rating de 4,3 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Bonterra Elysian Cultivat Organic Merlot
Bonterra Elysian Cultivat Organic Merlot
Acest vin are arome de coacăz negru, cireșe negre și o notă de fum de lemn cu arome de prune, fructe de pădure întunecate, stejar prăjit și condimente de vanilie. În gură, acest vin are un stil elegant și restrâns, cu structură și echilibru frumos, taninuri moi și un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista