Filet De Vită Cu Sos Henry Bain
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați filetul de vită cu sosul Henry Bain. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 212 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, unt, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain, Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, și Filet de vită cu sos Balsamic.
Instrucțiuni
Procesați chutney într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați ketchup și următoarele 4 ingrediente și procesați până se amestecă. Se răcește sosul cel puțin 2 ore.Se amestecă împreună untul, sarea și piperul; frecați peste filet.
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie jellyroll. (Îndoiți sub capătul îngust al filetului pentru a se potrivi pe raft.)
Coaceți la 500 timp de 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filet înregistrează 145 (mediu-rar). Acoperiți ușor filetul cu folie de aluminiu și lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.
Serviți filetul cu sos și rulouri de cină.Notă: doar în scopuri de testare, am folosit chutney-ul maiorului Grey și A.