Filet De Vită Ars Cu Rucola Și Ciuperci

Filet De Vită Ars Cu Rucola Și Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați muschiul de vită ars cu rucola și ciuperci. Această rețetă servește 2 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalote, oțet de sherry, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi de filet de vită cu ciuperci prăjite și vinetă de vin roșu, Filet de porc ars și ciuperci caramelizate de salvie cu reducere a vinului roșu de mure, și Carne De Vită Prăjită Și Portocale Cu Rucola.

Instrucțiuni

1
Se amestecă roșiile tocate uscate la soare cu 2 linguri. de unt și oțet. Se condimentează cu un vârf sau două de sare, se înfășoară în plastic și se mulează într-un cilindru lung de 2 inci. Puneți congelatorul la ferm. Condimentați bine carnea de vită pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline până când este destul de fierbinte. Căutați medalioanele de vită până se rumenesc bine pe ambele părți și fierte până la rare, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (sau mai mult dacă vă place friptura gătită mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe o farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Adăugați restul de 2 Tbs. de unt la tigaie. Când se spumează, adăugați șalotele, gătiți timp de 30 de secunde și adăugați ciupercile și un vârf bun de sare. Saut până când ciupercile sunt bine rumenite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați rucola în tigaie și aruncați cu ciupercile, gătind doar până când frunzele s-au ofilit. Aranjați legumele sotate pe farfurii, acoperiți cu carnea de vită și serviți cu o felie sau două din untul răcit pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Calorii
1
580, grăsime
2
43, Calorii Grase
1
390, Grăsimi Saturate
2
20, proteine
3
41, Grăsimi Mononesaturate
4
17, carbohidrați
5
610, colesterol
6
170, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
10, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista