Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați muschiul de vită ars cu rucola și ciuperci. Această rețetă servește 2 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalote, oțet de sherry, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi de filet de vită cu ciuperci prăjite și vinetă de vin roșu, Filet de porc ars și ciuperci caramelizate de salvie cu reducere a vinului roșu de mure, și Carne De Vită Prăjită Și Portocale Cu Rucola.
Instrucțiuni
1
Se amestecă roșiile tocate uscate la soare cu 2 linguri. de unt și oțet. Se condimentează cu un vârf sau două de sare, se înfășoară în plastic și se mulează într-un cilindru lung de 2 inci. Puneți congelatorul la ferm. Condimentați bine carnea de vită pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline până când este destul de fierbinte. Căutați medalioanele de vită până se rumenesc bine pe ambele părți și fierte până la rare, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (sau mai mult dacă vă place friptura gătită mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La Picior
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați pe o farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Adăugați restul de 2 Tbs. de unt la tigaie. Când se spumează, adăugați șalotele, gătiți timp de 30 de secunde și adăugați ciupercile și un vârf bun de sare. Saut până când ciupercile sunt bine rumenite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați rucola în tigaie și aruncați cu ciupercile, gătind doar până când frunzele s-au ofilit. Aranjați legumele sotate pe farfurii, acoperiți cu carnea de vită și serviți cu o felie sau două din untul răcit pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi