Filet de porc umplut cu salvie cu glazură de miere-muștar

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filet de porc umplut cu salvie cu glazură de miere-muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 624 calorii, 95g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la bucătarul Naptime are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, miere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Filet De Porc Cu Muștar De Miere, Filet De Porc Cu Muștar De Miere, și Filet De Porc La Grătar Cu Caise Și Glazură De Miere pentru rețete similare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Finca La Malena Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.