Espresso Biscotti
Espresso Biscotti este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de espresso măcinat, cafea cu putere dublă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Espresso Biscotti, Biscotti Cu Ciocolată Espresso, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Puneți espresso într-un castron mic pentru microunde.
Adăugați lichior și cuptor cu microunde la mare (100%) timp de 10 până la 15 secunde pentru a se abate; pune deoparte.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând până se omogenizează; se amestecă amestecul de cafea.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de unt, amestecând până se omogenizează. Îndoiți în nuci. Împărțiți aluatul în jumătate.
Pe o foaie de copt unsă, formați aluatul în două dreptunghiuri de 13"x 1 1/2" x 1/2", distanțându-le la aproximativ 2 inci.
Coaceți la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până devin aurii.
Scoateți-l pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească 5 minute.
Așezați biscotti pe o tăietură; folosind un cuțit zimțat, tăiați biscotti în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Așezați feliile în poziție verticală pe foaia de copt la o distanță de 1/2" și coaceți încă 10 minute.
Lăsați să se răcească pe raft. A se păstra într-un recipient bine acoperit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.