Dublă Brânză Crab Dip
Double brânză Crab Dip este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 3 porții. Acest hor d ' oeuvre are 517 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime per portie. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână și salsa groasă, carne de crab pasteurizată, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Pimento Brânză Dip, și Picant Cald Feta Brânză Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați sosul picant și pudra de chili într-un bol mic.
Întindeți crema de brânză în fundul unei farfurii de plăcintă de 9 inci. Se acoperă cu amestecul de sos picant, carne de crab, brânză Cheddar și măsline.
Coaceți timp de 15 minute sau până când amestecul este fierbinte și barbotare. Se acoperă cu sos picant suplimentar.
Serviți cu triunghiurile pita, chipsurile de tortilla sau legumele proaspete pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.