Dip dublu-somon este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 598 calorii, 21g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 6,83 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză frișcă, arpagic, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste duble de mazăre cu somon, Somon La Grătar Dublu K, și Burgeri Dubli De Somon.
Instrucțiuni
1
Folosind spatula de cauciuc, mash frisca brânză și lapte într-un castron mediu pentru a se amesteca. Îndoiți somonul și 1 lingură de arpagic. Condimentează cu piper după gust. Îndoiți ușor caviarul. Acoperiți și refrigerați 2 ore pentru a amesteca aromele. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)