Desert De Cappuccino Portocaliu Înghețat
Frosty Orange Cappuccino desert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 610 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de vanilie, frișcă, granule obișnuite de cafea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Frosty Orange Creme Desert Stratificat, Cappuccino Cu Caramel Înghețat, și Desert De Omidă Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați fursecurile zdrobite și untul. În partea inferioară a tăvii de 13x9 inci, apăsați amestecul ferm și uniform.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați granulele espresso în apă fierbinte până se dizolvă; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză medie până se omogenizează. Bateți în lapte până se omogenizează. Lingură 1 cană amestec de cremă de brânză într-un castron mic; se amestecă concentratul de suc de portocale și 1 cană de frișcă.
Se amestecă amestecul de cafea și siropul de ciocolată în amestecul de brânză cremă rămas până se omogenizează. Îndoiți frisca rămasă.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste crustă. Aruncați amestecul de portocale cu linguri peste amestecul de ciocolată; se amestecă amestecurile cu cuțitul.
Congelați cel puțin 3 ore până când este ferm. Pentru porții, tăiați în 5 rânduri cu 3 rânduri.