Cuscus cu mazăre și mentă

Cuscus cu mazăre și mentă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cuscusul cu mazăre și mentă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mazăre, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Cuscus cu mazăre și mentă, Cuscus israelian cu mazăre și mentă, și Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați mazărea congelată și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă cuscusul și untul; opriți focul. Acoperiți tigaia și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
UntUnt
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați menta și sucul de lămâie în cuscus și puf cu o furculiță. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CuscusCuscus
MentăMentă
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista