Croque Monsieur

Croque Monsieur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Croque Monsieur. Pentru 3,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 645 calorii, 40g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, muștar dijon, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 320 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Croque Monsieur, Croque Monsieur, și Croque Monsieur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Topiți untul la foc mic într-o cratiță mică și adăugați făina dintr-o dată, amestecând cu o lingură de lemn timp de 2 minute. Se toarnă încet laptele fierbinte în amestec de unt și se fierbe, amestecând constant, până când sosul este îngroșat. Pe foc se adaugă sarea, piperul, nucșoara, 1/2 cană Gruyere rasă și parmezanul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Pentru a prăji pâinea, așezați feliile pe 2 foi de copt și coaceți timp de 5 minute. Întoarceți fiecare felie și coaceți încă 2 minute, până se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Periați ușor jumătate din pâinea prăjită cu muștar, adăugați câte o felie de șuncă la fiecare și presărați cu jumătate din Gruyere rămasă. Se acoperă cu o altă bucată de pâine prăjită. Îndepărtați blaturile cu sosul de brânză, presărați cu restul de Gruyere și coaceți sandvișurile timp de 5 minute. Porniți broilerul și fierbeți timp de 3 până la 5 minute sau până când toppingul este Bulbuc și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
GruyereGruyere
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista