Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați Scoica cremoasă. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de sos splash worcestershire, cremă de brânză, sare dash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, Linguine De Scoică Cremoasă, și Supă Cremoasă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, maioneza, sucul de lămâie și usturoiul până se omogenizează. Se amestecă scoici, sare, piper și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Maioneză
Usturoi
Piper
Scoici
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.
3
La timpul de servire, lingura în vasul de servire; se presara cu patrunjel.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.