Cremă de căpșuni și piersici

Cremă de căpșuni și piersici
Nevoie de o desert fără gluten? Crema de căpșuni și piersici ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 4371 calorii, 69G de proteine, și 142g de grăsime. Pentru $18.67 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Un amestec de pâine de tort, suc de portocale, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cremă de căpșuni și piersici, Fleac De Piersici Cu Căpșuni, și Fleac Slab De Căpșuni-Piersici.

Instrucțiuni

1
Faceți amestecul de budincă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru budincă, folosind 3 căni de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
2
Așezați folie de plastic direct deasupra budincii. Se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Se amestecă căpșunile, piersica cubată și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
5
Tăiați tortul de lire orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
6
Întindeți conservele pe jumătatea inferioară. Sus cu jumătatea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați în 18 felii.
8
Stropiți cu amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
9
Așezați 9 felii într - un vas de sticlă cu față dreaptă de 3 până la 4 litri. Puneți jumătate din amestecul de căpșuni peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Bateți frișca într-un castron mic răcit cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți frisca în budincă. Puneți jumătate din amestecul de budincă peste căpșuni. Repetați straturile cu tortul rămas, amestecul de căpșuni și amestecul de budincă. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Chiar înainte de servire, presărați cu migdale. Se acoperă cu piersici feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista