Crab Tort Sliders
Crab tort Sliders este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 305 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ou, carne de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Crab Tort Sliders, Glisoare de tort de Crab cu busuioc Aioli, și Glisoare de tort de Crab cu maioneză picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți prăjiturile de crab: rupeți 3 chifle în bucăți mici pentru a face aproximativ 3/4 cană; pune într-un bol mediu.
Bateti 2 linguri maioneza, untul topit, ou, Old Bay, sos Worcestershire, muștar și 1/4 linguriță de sare într-un alt castron.
Adăugați amestecul de maioneză în bucățile de chifle și amestecați pentru a combina; lăsați să stea 10 minute, apoi pliați ușor în carnea de crab.
Ungeți o foaie de copt cu unt. Împachetați bine amestecul de crab în 15 patties mici și aranjați pe foaia de copt pregătită; refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați slănina pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat și coaceți până devin aurii și ușor crocante, aproximativ 20 de minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând 1 lingură de picături. Rupeți fiecare bucată de slănină în treimi; deoparte.
Combinați restul de 1/2 cană de maioneză, coaja de lămâie și picăturile de slănină rezervate într-un bol; condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul. Aranjați restul de 15 chifle tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt; ungeți cu unt și fierbeți până devin aurii.
Transferați prăjiturile de crab la broiler și gătiți, rotind tigaia după cum este necesar, până când sunt aurii și încălzite, aproximativ 6 minute.
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu o parte din maioneza cu lămâie.
Se presară cu ceapă roșie tăiată cubulețe.
Serviți prăjiturile de crab pe chifle cu roșii, salată și slănină.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.