Cotlet de porc și sos

Cotlet de porc și sos
Cotletul de porc și sosul este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 289 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Un amestec de făină de toate scopurile, ulei vegetal, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc și sos, Cotlet de porc tigaie cu sos Pan, și Cotlet de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial; cotlete de dragare în amestec de făină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Combinați amestecul de făină rămas și bulionul de pui într-un aragaz lent de 3 1/2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Turnați uleiul într-o tigaie mare; puneți la foc mediu-mare până la cald. Gatiti cotletele in ulei incins doar pana se rumenesc pe ambele parti; așezați în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Gatiti, acoperit, pe mare 2 la 2 1/2 ore sau pana cand se inmoaie.
5
Serviți cu orez fierbinte sau piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Canyon Road Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista