Copane de pui dulci și picante

Copane de pui dulci și picante
Copane de pui dulci și picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 403 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, jeleu de căpșuni, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Copane de pui dulci și picante, Dulce și picant Sriracha-Hoisin copane de pui glazurate, și Copane Picante De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți Sriracha, oțetul de orez, mirinul și jeleul la fiert într-o cratiță mică și grea, la foc mare. Reduceți căldura la mediu; fierbeți,reglând căldura dacă este necesar, până când amesteculeste gros și redus la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
SrirachaSriracha
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Așezați tobe într-un castron mare șisezon generos cu sare. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Bateți făina de orezși amidonul de porumb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați un raft de sârmă pe o foaie de copt cu margini. Folosindun prosop de hârtie, uscați copanele. Dragaîn amestecul de făină de orez, scuturând excesul.Aranjați pe raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Prăjiți tobe, întorcându-se frecvent,până când pielea este rumenită și crocantă, 50-60minute. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
6
Se lasă să se răcească, se acoperă și se răcește. Reîncălziți într-un cuptor de 450 F pentru 10-15 minute înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Combinați betisoarele fierbinți și 1/4 cană sos într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Returnstick - uri la raft și friptură, de cotitură o dată,până când pielea este crocantă și sos începe tobrown, 8-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Periați cu suplimentarsos și serviți sosul rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista