Cookie-uri și smântână dublu Stuf Macarons

Cookie-uri și smântână dublu Stuf Macarons
Cookie-uri și cremă dublă Macarons Stuf ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fursecuri oreo, napolitane de ciocolată măcinate, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 201 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Casă Dublă Stuf Oreos, Dublu Stuf Oreo Martini, și Cookie-uri duble și bare de cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 280 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Cântărește-ți albușurile de ou, făina de migdale, zahărul pudră, zahărul granulat și napolitanele de ciocolată măcinată pe mâncare scale.In un mixer stand cu atașamentul Tel adauga ta cântărit afară albușuri de ou, și zahăr bate la viteza medie. Bateți pe mediu-înalt până se formează vârfuri rigide. Durează aproape 5 minute. A se vedea imagini pentru efecte vizuale. Puneți deoparte câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați zahărul pudră, făina de migdale și napolitane de ciocolată într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se pune într-o sită sau sită fină și se cerne până când toate ingredientele uscate au trecut. Îndoiți ușor albușurile la ingredientele uscate, amestecând doar până când sunt combinate. Vezi imagini pentru vizuale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CernereCernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați aluatul într-o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund mare atașat. Țevi rotunde, la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament.  Dați un robinet bun sau două din tigaie pentru a îndepărta bulele.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți macarons timp de 22-25 de minute. Veți vedea o coajă deasupra cu" picioare " în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate. Odată răcit, luați o spatulă offset pentru a slăbi din pergament. Asociați macaroanele apropiate ca mărime unul de celălalt pentru a vă pregăti filling.To pregătiți crema de unt, bateți untul înmuiat și zahărul pudră până când sunt cremoase și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Adăugați 2 fursecuri Oreo zdrobite la glazură, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8
Așezați crema de unt într-o pungă de patiserie medie, cu un vârf rotund mare atașat și pipeți o păpușă de glazură în centrul unui macaron. Acoperiți cu Centrul de cremă al unui Cookie Oreo, dacă doriți, așezați încă o păpușă mai mică de glazură peste Centrul de cremă, apoi acoperiți cu un al doilea macaron. A se vedea imagini pentru efecte vizuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Serviți temperatura camerei. Păstrați macaroanele rămase la frigider.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista