Conopida în sos de unt de ardei iute

Conopida în sos de unt de ardei iute
Conopida în sos de unt de ardei iute este o fără gluten și vegetarian sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de apă, piper măcinat, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Stivă de cartofi Chilli cu sos de unt de dovlecei și usturoi, Conopidă prăjită, bacon și paste cu ardei iute, și Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista